Ne ofrojmë projektimin dhe shtypjen e të gjitha llojet e kartave. Ju mund të zgjidhni midis karta standarde PVC, kartat contactless të teknologjive të ndryshme, kartat shirit magnetik dhe kartat smart chip.
Përveç kartat standarde, ne gjithashtu ofrojmë projektimin e kartave të formave të ndryshme dhe madhësive të rritur recognisability tuaj të korporatave. Kartat nga materiale eko-miqësore janë gjithashtu në dispozicion.
Shtypi kryhet në printera me cilësi të lartë, të cilat sigurojnë kartat me cilësi të lartë me çmime konkurruese. Kartat e identitetit mund të jetë i personalizuar përveç kësaj.

Opcione shtesë

Personalizimi me shtypje termike dhe embossing.
− Emrat – Numra – barcodes (me ose pa numra nën barcode)
HOT-STAMPING aluminium overlay.
Overlays janë në dispozicion në ngjyra të ndryshme (ari, argjendi, e kuqe, rozë dhe të verdhë). Mbulesë mund të përdoret për të krijuar një kompani logo, tekst, ose për të arritur një efekt të caktuar në kartë.
SPACE FOR SIGNATURE.
Hapësirë ​​për nënshkrim mund të jetë në madhësive të ndryshme dhe forma. Zakonisht ajo është përdorur për nënshkrim, hyrja e të dhënave të caktuara ose për shënime. Dizajn kartë mund të jenë të përgatitur me disa hapësira të vogla për nënshkrimin apo me një hapësirë ​​të madhe për hyrjen e të dhënave të ndryshme.
MAGNETIC STRIPE (HiCo / LoCo).
Zgjidhni mes dy llojeve të kartave mag shirit: HICO (coercivity lartë) dhe Loco (coercivity ulët). Dallimi është se shirit magnetik HICO ka një fuqi më të lartë magnetike dhe është më rezistente ndaj dëmtimit.Shirit magnetik është i vendosur në anën e pasme të kartë 3 mm të nën buzë e sipërme, por është 13 mm e gjerë.
GLOSSY OR MATTE CARD.
Një kartë mund të jenë të shtypura në versionin me shkëlqim ose matte. Version Matte rekomandohet veçanërisht për planet e zezë ose të errëta me letra, pasi dëmtimi është më e dukshme në planet e tilla.
SCRATCH OFF OVERLAY.
Heq përdoret zakonisht për të fshehur një çmim: dhuratë, kodin, papritur zbritje, të dhënave, simbol, etj
EMBOSSING numbers or names.
Emrat dhe numrat mund të stampuar në një kartë. Kjo është një metodë lehtësim të dhënave mbishkrim, më të përdorura për kartën bankare personalizimit. Embossing mund të aplikohet vetëm në njërën anë të një kartë.