Emri tags janë një mënyrë e shkëlqyer e veshur identifikimit për punonjësit në dyqane, bare, restorante, në tavolinat e pritjes, etj Pamja e tyre tërheqës mund të bëjë një përshtypje pozitive dhe theksoj markën tuaj ose emrin e kompanisë.

Ne të prodhojë cilësi të lartë tags emrave që janë të lehta, të lehtë për të bashkëngjitni dhe të ketë një metodë të thjeshtë e futur dhe duke ndryshuar letrat me emra. Në kërkesën tuaj, ata mund të jenë të shtypura me një logo për të dhënë dorën e fundit për të hartuar tuaj të korporatave.

Opcione shtesë

STANDARD NAME TAGS.
Tags emrin janë në dispozicion në tri forma të ndryshme, ngjyra standarde janë të bardhë, të zezë dhe argjendi.
OPTIONAL RAL COLOUR CHART NAME TAGS.
Të tre modelet e emrit etiketash të mund të prodhohen në një ngjyrë të zgjedhjes të tabelës RAL.
OFFSET PRINTING TECHNIQUE NAME TAGS.
Në dëshirën tuaj, tags emrin mund të plotësohet me dizajnin tuaj të korporatave.